Başkan Gönüllü oğlunun nikahını kendisi kıydı | Afyon Haber | Afyon Son Dakika Haberleri | Afyon Star HaberAfyon Haber | Afyon Son Dakika Haberleri | Afyon Star Haber

29 Mart 2024 - 11:03

Başkan Gönüllü oğlunun nikahını kendisi kıydı

reklam
Başkan Gönüllü oğlunun nikahını kendisi kıydı
Son Güncelleme :

03 Haziran 2023 - 14:01

reklam

Başmakçı Belediyesi evlendirme memurluğunda gerçekleşen nikah merasiminde Vesile Ünlü ile Oğuzhan Gönüllü’nün nikah şahitliklerini Başmakçı İlçe Kaymakamı Halil Yazıcı, Başmakçı İlçe jandarma Komutanı Şemşettin Mutlu İnce,  Şerife Yamanlar, ve Turan Gönüllü yaptı.

Beyaz güvercinleri bu mutlu günlerinde doğaya bırakan Vesile ve Oğuzhan Gönüllü çifti nikah merasimlerine katılan herkese teşekkür etti.

Kendi oğlunun nikahını kıyan Başmakçı Belediye Başkanı Ayhan Gönüllü ise, çocuklarının bu mutlu gününde onların yanında olmaktan çok büyük bir mutluluk yaşadığını, nikah şahitlerinkilerini yapan Başmakçı Kaymakamı Halil Yazıcı’ya, Jandarma Komutanı Şemsettin Mutlu İnce’ye, diğer şahitler Şerife Yamanlar’a ve Turan Gönüllü’ye teşekkür ettiğini söyledi.

Başkan Gönüllü, mutlulukların paylaştıkça çoğalacağına inandığını da belirterek, “Allah herkese böyle heyecanlar, güzellikler nasip etsin. Oğlumuz ve kızımızın nikahlarını kıymanın da sevincini ayrıyeten yaşıyorum. Nikahımıza katılan herkese sonsuz teşekkür ederim” dedi

Hibya Haber Ajansı

reklam
reklam
reklam