Başkan Koyuncu, Bakan Özdemir’in devir teslim törenine katıldı | Afyon Haber | Afyon Son Dakika Haberleri | Afyon Star HaberAfyon Haber | Afyon Son Dakika Haberleri | Afyon Star Haber

28 Mart 2024 - 21:29

Başkan Koyuncu, Bakan Özdemir’in devir teslim törenine katıldı 

reklam
Başkan Koyuncu, Bakan Özdemir’in devir teslim törenine katıldı 
Son Güncelleme :

05 Haziran 2023 - 17:38

reklam

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş görevi Derya Yanık’tan devraldı. Belediye Başkanı Serkan Koyuncu da devir teslim törenine katılarak,“ ‘Büyük Türkiye’ hedefiyle çıktığımız bu yolda yeni kabinedeki bütün bakanlarımızı tebrik ediyorum. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı olarak görev alan Kadim Şehrimiz Emirdağ’ın gururu olan Sayın Mahinur Özdemir’in Emirdağ’ımızda ve ülkemizde güzel hizmetler gerçekleştireceğine inancımız tamdır. Bakanımıza yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum. Bu vesileyle bir kez daha yeni kabinemizin ülkemiz, milletimiz ve gönül coğrafyamız adına hayırlılara vesile olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Devir teslim törenine, Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, TBMM Meclis Başkan Müşaviri Cengiz Sağlam, Ak Parti İlçe Başkanı Erkan Karakuş ve Ak Parti Emirdağ ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Hibya Haber Ajansı

reklam
reklam
reklam