30 Mart Dünya Sıfır Atık Günü Ödül Töreni Yapıldı. | Afyon Haber | Afyon Son Dakika Haberleri | Afyon Star HaberAfyon Haber | Afyon Son Dakika Haberleri | Afyon Star Haber

16 Mayıs 2024 - 23:28

30 Mart Dünya Sıfır Atık Günü Ödül Töreni Yapıldı.

reklam
30 Mart Dünya Sıfır Atık Günü Ödül Töreni Yapıldı.
Son Güncelleme :

31 Mart 2023 - 10:33

reklam

Afyonkarahisar Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen anaokulu, İlkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki öğrencilerimiz arasında sıfır atık temalı yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.

Düzenlenen ödül törenine; Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Çevre Şehircilik İl Müdürü Mustafa Oruç, Atık Su Artıma Birliği Müdürü Hüseyin Can ve Afyonkarahisar Belediyesi Çevre Denetim Birim Sorumlusu Nadide Demirbilek katıldı.

Yapılan yarışma ile öğrencilerimizde atıkların kaynağında ayrıştırılması, çevre kirliliğinin önlenmesi, bertaraf tesislerinin ömrünün uzatılması, atık oluşumunun azaltılması, gelecek nesillere daha temiz ve daha yaşanabilir bir çevre bırakılması ve ekonomiye katma değer sağlanması farkındalığı kazandırıldı.

Program öğrencilerimize hediyelerinin verilmesi ve hatıra fotoğrafları çekilmesi ile son buldu.

reklam
reklam
reklam