Afjet Afyonspor Teknik Direktörü Koray Palaz’ın ilk hedefi play-off | Afyon Haber | Afyon Son Dakika Haberleri | Afyon Star HaberAfyon Haber | Afyon Son Dakika Haberleri | Afyon Star Haber

9 Mayıs 2024 - 14:12

Afjet Afyonspor Teknik Direktörü Koray Palaz’ın ilk hedefi play-off

reklam
Afjet Afyonspor Teknik Direktörü Koray Palaz’ın ilk hedefi play-off
Son Güncelleme :

01 Ağustos 2022 - 12:55

reklam

Yeni sezonda TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Afjet Afyonspor’da hedef play off’lara kalmak.

Teknik direktörlüğe getirilen Koray Palaz yönetiminde sezon öncesi 18 gün süren ilk kamp çalışmasını kendi tesislerinde tamamlayan mor beyazlı ekip 2. etap çalışmalarına 4 Ağustos’ta kendi tesislerinde devam edecek ve 7 Ağustos’ta Kayseri’ye gidecek. Teknik direktör Koray Palaz, yaptığı açıklamada genç ve dinamik bir takım kurduklarını ve öncelikli hedeflerinin Play off’lara kalmak olduğunu söyledi.

Palaz’ın açıklamaları şöyle;

“İlk etap kampımızda 18 günlük bir çalışma gerçekleştirdik. Yoğun geçti. Açıkçası yapmış olduğumuz yüklemelerin yüzde 70’inin karşılığını aldık, kalan yüzde 30’luk bölümü ise işin taktiksel boyutunu ve diğer faktörleri de bir araya getirdiğimizde lige yüzde 100 hazır hale geleceğiz.

3 yıldır play off oynamamış bir Afjet Afyonspor var. Yönetim kurulu ile yaptığımız toplantı sonrasında o hedefe yakın bir takım kuruyoruz. Sonuçta hedef bitmiyor. Burada imkanlar son derece iyi. Sahaları ,stadı, camiası ve taraftar gücüyle çok büyük bir kulüp olduğunu hissediyorsunuz.

Lig uzun bir maraton. Her maçı ayrı değerlendirmek lazım. Ama şunu söyleyebilirim, kendimizin bireysel hedefleri var, takımın hedefleri var. Bunları gerçekleştirdiğimiz zaman hedeflediğimiz noktaya doğru hareket edip oralarda kalmayı planlıyoruz

reklam
reklam
reklam