Av. Gönül Ar Güngör “Afyonkarahisar Hak Ettiği Yerde Değil” | Afyon Haber | Afyon Son Dakika Haberleri | Afyon Star HaberAfyon Haber | Afyon Son Dakika Haberleri | Afyon Star Haber

16 Mayıs 2024 - 15:52

Av. Gönül Ar Güngör “Afyonkarahisar Hak Ettiği Yerde Değil”

reklam
Av. Gönül Ar Güngör “Afyonkarahisar Hak Ettiği Yerde Değil”
Son Güncelleme :

01 Nisan 2023 - 10:05

reklam

Afyonkarahisar İyi Parti Milletvekili Aday Adayı Av. Gönül Ar Güngör, İYİ TV canlı yayın konuğu oldu.

Çok hızlı bir şekilde seçim çalışmalarına devam ettiğini söyleyen Güngör; “ Girmedik gönül, çalmadık kapı bırakmıyoruz. Sadece merkezde değil, ilçe, belde köy ve mahallerimize varıncaya kadar kapı kapı geziyoruz. Bu bizim boynumuzun borcu.  Daha öncede söyledim biz buraya elimizi değil, gövdemizi taşın altına koymaya geldik. Milletimizin gönlüne girmek ve istişare etmemiz gerekiyor ve bunu İYİ Partililer olarak en iyi şekilde yapıyoruz. ”dedi.

MİLLETİMİZİN YANINDA OLDUĞUMUZU HİSSETTİRİYORUZ

Bu mübarek günlerde seçim çalışmalarının zor olduğunu ancak Rabbimizin kendilerine güç kuvvet verdiğini söyleyen Güngör, en büyük desteği de ailesinden aldığını söyledi. Bu yorgunluğun ç ok tatlı bir yorgunluk olduğunu belirten Güngör; İyi partililer olarak milletimizin yanında olduklarını hissettirmek adına gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi.

Güngör; “Ben teşkilatçı biriyim. Teşkilatıma çok önem veririm ve istişare ederim. Hepimiz birbirimizi tamamlayarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Canla başla çalışmalarımız sürüyor. Dedi.

EN GÜZEL DEMOKRASİ ÖRNEĞİ İYİ PARTİ’DE

2 Nisan’da yapılacak olan temayül yoklamasıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Av.Gönül Ar Güngör; “İyi parti ve İyiler ailesi ne kadar şeffaf olduğunu, demokrasiyi ne kadar özünde benimsediğini göstermiştir. Tüm üyeler bazında bir temayül yoklamasının olması da bunun sonuçlarından biridir. Kıymetli üyelerimizin oyların iradelerine sonsuz saygı duyuyoruz. Ben bu yola çıkarken her daim söylediğim bir söz vardır.  Önce devletimiz ve milletimiz için sonra da partimiz ve kendimiz için hayırlısı ne olacaksa Rabbim onu nasip etsin.

Hayırsız olacaksam, hayırlara vesile olmayacaksam Rabbim bana bu görevi nasip etmesin. Ama ben bu yola İYİ Parti’den Afyonkarahisar Milletvekili olmak için yola çıktım. Kendimize, birikimlerimize, tecrübelerimize güveniyoruz. Vatandaşlarımızdan da bu yönde ilgi ve teveccühü görüyoruz. Kendimize inancımız tam”dedi.

HİZMETE DEVAM EDECEĞİM

Seçilse de seçilmese de, İnsanına dokunan, onlarla iç içe olan, dertlerine çözüm üreten, sorunları, talepleri ve önerileri dinleyen bir Gönül Ar Güngör olarak hizmet etmeye devam edeceğini söyleyen Güngör; “ Tüm teşkilatlarımızın birlik ve beraberlik içinde olması büyük bir güçtür. Aday adayı arkadaşlarımızla kenetlendik.  Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için. Demokratik ve millete hizmet eden bir yarıştır bu.  Nezaket ve saygı dolu bir yarıştır. Her biriyle ayrı ayrı gurur duyuyorum. Cesurlar ailesinin bir ferdi olmak, bu beka mücadelesinin verildiği ve gerçekten Cumhuriyet tarihimizin en önemli seçimlerinden gördüğümüz bu dönemde, korkusuzca, cesurca safını belli edip bende millete hizmet yolunda İyiler ailesinin içindeyim ve aday adayıyım demek gurur dolu bir şeydir.”dedi.

Temayül yoklamasında YSK’nın seçimler de uyguladığı tüm asgari ölçülerin hepsi temayül yoklamasında da uygulanacağını söyleyen Güngör; “ İyiler hareketinin, Afyonkarahisar İYİ Parti teşkilatının da şeffaflığının, demokrasiye olan bağlılığı ve saygısının bir göstergesidir. Hiçbir şaibe ve olumsuz düşünceye yol açmayacağının ve açmadığının göstergesidir.  İl merkezimizde 5 sandık ve ilçelerimizde sandıklar kurulacaktır. Hologramlı ve mühürlü zarflar kullanılacak.  Üyelerimizin iradelerinin sandığı yansıyacağı bir temayül olacaktır. Gösterdikleri emek ve hassasiyetlerinden dolayı başta İl Başkanımız ve teşkilat yöneticileri olmak üzere hepsine teşekkür ederim” dedi.

 

BİR YERE ADIM ATTIMSA, CANLA BAŞLA MÜCADELE EDERİM.

Aday gösterilmesi halinde canla başla çalışmaya devam edeceğini söyleyen Güngör; “Beni tüm Afyonkarahisar iyi bilir. Bir yere adım attıysam sonara kadar mücadele ederim.  Hayatımın her alanında böyle olmuştur. Bulunduğum meslek örgütlerimizde olsun, STK ve derneklerde olsun, daha önceki siyasi seçimlerdeki gibi Gönül Ar Güngör, çalışması gereken yerde canla başla çalışır.  Çok az bir süreç var. Ve bu süreci çok iyi değerlendiriyoruz. Listede olmuşuz veya olmamışız derdimiz bu değil. Bir kişiye daha faydalı olabilir miyiz onun mücadelesini veriyoruz. Şahsi talep ve şahsi menfaatle hareket etmiyoruz.  Listede olmasak ta Genel Başkanımızın öncülüğünde onun rehberliğinde milletimizin tüm sıkıntılarına çare olmaya, beklentilerine cevap vermeye, onların yanında durmaya söz verdik ve onun için bu yola çıktım ”dedi.

 

SAHADAN ASLA ÇEKİLMEM

Aday gösterilmese de sahadan hiçbir zaman çekilmeyeceğini ancak bu yola İyi Parti Afyonkarahisar Milletvekili olmak için yola çıktığını söyleyen Göngör; “Rabbim nas ip ederse canla başla bu sıfatla çalışmaya hazırım. Nasip olmazsa da bu sahalardan asla çekilmem sonuna kadar Milleti için Afyonkarahisar için bu mücadelemi yaparım”dedi.

BİRİM VE TECRÜBEM ÇOK FAZLA

20 yıldır aktif siyasetin içinde olan ve bunun haricinde bir çok STK ve derneklerde üst düzey yöneticilik görevinde bulunan, hem aile yaşantısı hem de kendi kadın siyasetçi kimliğiyle sadece Afyon merkezde değil, ilçe, ilçe, belde belde, köy köy mutlaka gönlüne dokunmuş bir hane olduğunu söyleyen Gönül Ar Güngör; “Ben halkımın içindeyim. Ben bu yola yeni çıkmadım. Yıllardır halkımızla iç içeyim. Kimin ne dersi, sıkıntısı var samimi sohbetler içinde biliyorum.  Her gittiğim yerde yaptığım bir iyiliğin karşılığını alıyorum.  Beni istiyor ve tanıyorlar. Benim nasıl mertçe, korkmadan, sakınmadan, amma velakin demeden onların haklarını savunacağımı çok iyi biliyorlar”dedi.

AFYONKARAHİSAR HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL

Ülkemizin dünyada nasıl çok önemli bir noktada ise benim Cumhuriyetin kazanıldığı topraklar olan Afyonkarahisar’ında ülkemiz açısından çok önemli bir noktada olduğunu söyleyen Güngör; “. İlimiz bu kadar kıymetliyken Afyonkarahisar’ımız hak ettiği noktada olması için bu yola baş koydum. Gençlerimiz ilim irfan yuvası olması lazım. Sanatsal merkezler olması lazım. Afyon bunu hak ediyor.  Her alanda başarılı olmamız lazım. Dünya’da ülkemiz, ülkemizde Afyonkarahisar’ımız hak ettiği yerde olmalı.  Afyonkarahisar öğrencinin barınabileceği, ulaşımın kolay olabileceği, insan onuruna  yakışır bir şekilde yaşanabilecek, bunun yanında ilim, bilim, sosyal ve sanat anlamında lider bir il olmalıyız. O’nun için Gönül Ar Güngör burada. Hem temayül yoklamasında hem de 14 Mayıs’ta tüm halkımızın oylarına talibim. Yine kadınlarımız, hem sosyal, hem ekonomik hem siyasal hayatta mutlak olmalıdırlar. Kadınlarımız için neler yapılabilir. Kadınlarımızın önünü bir açalım. Haklar sadece kağıt üzerinde vermekle olmaz. Uygulamada önlerini açmak lazım. Bunun için buradayım”

 

MİLLETİMİZ ARTIK İNANMIYOR

Güngör; “Yaptık, odu, şunu söylemiştik, böyle oldu gibi sözlere milletimizin karnı tok. Kendi kendinize ikrar etmişsiniz, kendi kendinize itiraf etmişsiniz. Bu bir  itiraf değil midir. Milletimizin vicdanına sesleniyorum. Helallik istiyoruz, kandırıldık deyip, her türlü olumsuzluğu bu millete yaşatıp sonrasında biz bunu zamanında şöyle demiştik, helallik istiyoruz gibi cümleleri artık benim Milletim duymak istemiyor. Milleti düşünmek zorundasınız.  Son 20 yıldır tek başına iktidar olan bir parti, tüm kadroları kendi atamış bir parti. Bunca olumsuzluğun suçunu günahını millete yıkamazsınız. Depremlerde canlar gitti. Ne büyük dramlar yaşandı ve yaşanıyor. Böyle sözlerle bu işin içinden çıkamazsınız. İnsanı değerlerimizle oyun oynanmasına müsaade etmeyeceğiz.  Deprem oldu. İnançlıyız Rabbimin takdiri, tabiat olayı ancak, binanın yıkılması Allah’ın takdiri veya tabiat olayı değildir. Oradaki rantın, hırsızlığın, talanın sonucu.”dedi.

Gönül Ar Güngör son olarak; “İYİ’ler geliyor, az kaldı, güneşin doğmasına az kaldı. Gönül Başkanımızın dediği gibi, ben bu yola kadınlarla çıktım, gençlerle çıktım dedi. Bizde Genel Başkanımızın yanında olmaktan bir Cumhuriyet kadını olmaktan gurur duyuyorum ”dedi.

 

reklam
reklam
reklam