CHP Milletvekili A.Adayı Akar: “Paramız pul oldu” | Afyon Haber | Afyon Son Dakika Haberleri | Afyon Star HaberAfyon Haber | Afyon Son Dakika Haberleri | Afyon Star Haber

29 Nisan 2024 - 00:17

CHP Milletvekili A.Adayı Akar: “Paramız pul oldu”

reklam
CHP Milletvekili A.Adayı Akar: “Paramız pul oldu”
Son Güncelleme :

31 Mart 2023 - 15:15

reklam

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili A.Adayı Anıl Halis Akar Sinanpaşa örgütü ile buluştu. Daha sonra Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser ile il ve ülke ekonomisi meseleleri hakkında görüş alış verişinde bulundu.

CHP Sinanpaşa İlçe Başkanı Ahmet Demir ve yönetimi tarafından İlçe Örgütünde karşılanan CHP Milletvekili A.Adayı Yüksek Mimar Anıl Halis Akar, “Ülkemiz zorlu bir süreçten geçiyor. 21 yıldır iktidar olanlar yine yeni yeniden diyerek tekrar yetki istiyor. Bu zamana kadar yaptıkları yapacaklarının işareti olduğuna göre bu ham bir hayal. Halkımızı senelerdir boş umutlar ve ham hayaller ile avuttular. Yokluğa yoksulluğa mahkum ettiler. Bakın en büyük paramız 200 lira ile bir kilo et alamaz olduk. Merkez Bankası bastığı 6 paranın 5’ni 200 lira banknot olarak basıyor.Yani paramız pul oldu. 14 Mayısta Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı, Cumhuriyet Halk Partimiz ise iktidar olacaktır. Aydınlık günler yakın” dedi.

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ahmet Demir ve ekibi yapılan ziyaretten memnun olduklarını belirterek, ‘Genç ve yeni yüzleri siyasette görmekten mutluyuz’ dedi.

Daha sonra Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret eden Anıl Halis Akar medya ve ekonomi konularında Başkan Serteser ile sohbet etti.

Serteser Akar’a çalışmalarında başarılar diledi.

reklam
reklam
reklam