Çocuklar okula Ayakkabı Dünyası’yla dönüyor | Afyon Haber | Afyon Son Dakika Haberleri | Afyon Star HaberAfyon Haber | Afyon Son Dakika Haberleri | Afyon Star Haber

28 Nisan 2024 - 04:51

Çocuklar okula Ayakkabı Dünyası’yla dönüyor

reklam
Çocuklar okula Ayakkabı Dünyası’yla dönüyor
Son Güncelleme :

01 Eylül 2022 - 10:35

reklam

Ayakkabı Dünyası, oldukça kalabalık olan okul ihtiyaçları listesindeki ürünleri pek çok farklı seçenekle sunuyor. Ailelerin okul alışverişine dair her şeyi bulabilecekleri Ayakkabı Dünyası, çocuk ve genç modasını yansıtan tasarımlarıyla okula dönüş heyecanına ortak oluyor.

Okula dönüş alışverişinde alınacak ilk ürünlerden biri ayakkabılar. Kiddo, okul yolundaki çocukları rengarenk bir koleksiyonla karşılıyor. Kadın ve erkek botlarından esinlenen çizmeler, kalın tabanlar, dijital baskılılar, renkli sneaker’lar, kara ve yağmura meydan okuyan outdoor botlar ile sıcak bir eğitim öğretim yılı minikleri bekliyor.

Kiddo’nun yanı sıra uluslararası markaların en yeni modelleri de çocuklara ve gençlere okula dönüş modasını getiriyor. Zengin marka çeşitliliğine sahip Ayakkabı Dünyası, oxford ve makosen tarzı kolej ayakkabıları ile adidas, Nike, Puma gibi spor markaların modellerini çocuklarla buluşturuyor.

Yeni koleksiyonda, okul ihtiyaç listesinin başında gelen okul ve beslenme çantaları ile miniklerin beğenisini kazanacak desen ve tasarımlarıyla mataralar ve kalem kutuları da bulunuyor.

En sevilen lisanslı okul çantaları, eğlenceli renklerle öğrencileri gülümsetiyor. Ayakkabı Dünyası mağazalarını ziyaret ederek, çocuğunuzun sevdiği karakterlerin bulunduğu okul çantalarına göz atabilirsiniz.

Çocukların okuldayken de sağlıklı beslendiğinden ve ihtiyaçları olan suyu içtiklerinden emin olmakta fayda var. Bu noktada miniklerin beğenisini kazanacak desen ve tasarımlarıyla mataralar ve beslenme çantaları yardımınıza koşuyor.

Öğrencilerin okula hazırlık sürecinde olmazsa olmazı ürünleri yeni sezon çocuk koleksiyonunda bir arada sunan Ayakkabı Dünyası, bu yıl da okul alışverişinin değişilmez adresi olmayı sürdürüyor.

Hibya Haber Ajansı

reklam
reklam
reklam