Dinar Gençlik Meclisi Anıtkabir’de | Afyon Haber | Afyon Son Dakika Haberleri | Afyon Star HaberAfyon Haber | Afyon Son Dakika Haberleri | Afyon Star Haber

15 Mayıs 2024 - 23:43

Dinar Gençlik Meclisi Anıtkabir’de

reklam
Dinar Gençlik Meclisi Anıtkabir’de
Son Güncelleme :

14 Kasım 2022 - 18:48

reklam

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’nın , çocuklarımızın ve gençlerimizin tarih bilincini geliştirmek ve tarihi yerleri yerinde görmek ve tanımak amacıyla başlatmış olduğu “Şehirleri Geziyorum, Tarihlerini Öğreniyorum” projesi çocuklarımız ve gençlerimiz tarafından yoğun ilgi görüyor.

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’nın “Şehirleri Geziyorum, Tarihlerini Öğreniyorum” projesi kapsamında Dinar Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleri, Ülkemizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84.yıldönümünde Anıtkabir ziyaretine gitti.

Gençlerimiz ilk olarak ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesinin bulunduğu alana gitti. Atamızı saygı ve minnetle andıklarını ifade edenDinar  gençlik meclisi üyeleri akabinde ise Anıtkabir içerisinde yer alan müzeleri ve 262 metre uzunluğundaki yolun iki yanında, oturmuş haldeki 24 aslan heykelinin bulunduğu “Aslanlı Yolu” görme imkânı buldu.

Dinar Gençlik Meclisi Başkanı Mehmet Kandemir ve Gençlik Meclisi üyeleri Ülkemizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün  Anıtkabir ziyaretinin düzenlenmesi için gerekli desteği veren  Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’ya teşekkür etti.

reklam
reklam
reklam