Emirdağ’da Değişim Devam Ediyor | Afyon Haber | Afyon Son Dakika Haberleri | Afyon Star HaberAfyon Haber | Afyon Son Dakika Haberleri | Afyon Star Haber

16 Mayıs 2024 - 18:37

Emirdağ’da Değişim Devam Ediyor

reklam
Emirdağ’da Değişim Devam Ediyor
Son Güncelleme :

10 Haziran 2023 - 16:56

reklam
Emirdağ Belediyesi, ilçe genelinde bakım-onarım ve yenileme çalışmalarının yanı sıra bordür ve parke taşı döşeme çalışmalarıyla ilçeyi modern bir yapıya kavuşturmaya devam ediyor.
Bu kapsamda çalışmalar gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; Yeni Mahalle, Karşıyaka, Aziziye, Çilli ve İncili Mahallelerinde çalışmalarını sürdürüyor.
Cadde ve sokaklardaki her türlü eksikliği tespit ederek planlanan programlar dahilinde iyileştirmeler yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Serkan Koyuncu; “İlçemizde bozuk ve kötü görüntüye sahip yol bırakmamak adına çalışıyoruz. İlçemizin yaşam standartlarını üst seviyeye çıkararak vatandaşlarımızın günlük yaşamlarını kolaylaştıracak çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Mahallelerimizi cadde ve sokaklarıyla, çevre düzeniyle ve parklarıyla yaşanabilir hale getirerek, hemşerilerimizin sosyal yaşam kalitesini yükseltiyoruz. Emirdağlı vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için titiz çalışmalar yürütüyoruz. Gün geçtikçe Emirdağ’ı modern ve yaşanabilir konumuna getiriyoruz” ifadelerini kullandı.
reklam
reklam
reklam