Eskişehir’de 19 Mayıs etkinliklerle kutlandı | Afyon Haber | Afyon Son Dakika Haberleri | Afyon Star HaberAfyon Haber | Afyon Son Dakika Haberleri | Afyon Star Haber

3 Haziran 2024 - 08:15

Eskişehir’de 19 Mayıs etkinliklerle kutlandı

reklam
Eskişehir’de 19 Mayıs etkinliklerle kutlandı
Son Güncelleme :

20 Mayıs 2024 - 16:36

reklam

Etkinlikler kapsamında Porsuk Çayı’nda düzenlenen Fener Alayı’na, Eskişehirliler büyük ilgi gösterdi.

Fener Alayına, Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, CHP İl Başkanı Talat Yalaz, belediye bürokratları, sporcular ve gençler katıldı.

Coşkulu kalabalığa seslenen Başkan Ayşe Ünlüce, “19 Mayıs 1919’da tam bağımsız Türkiye hayaliyle Bandırma Vapuruyla yola çıkılışının 105. yıl dönümündeyiz. Bizler başta Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi asla unutmayacağız, onlara minnettarız. Unutmadığımız için buradayız ve hep beraber 19 Mayıs’ı kutluyoruz. Atatürk 19 Mayıs’ı ve Cumhuriyet’i gençlere emanet etti. Gençler burada, bayramınız kutlu olsun. Yaşasın 19 Mayıs, yaşasın Cumhuriyet. Eskişehirliler olarak bizler, çağdaş uygarlık yolundan, Atatürk ve Cumhuriyet yolundan hiçbir zaman ayrılmayacağız.” ifadelerini kullandı. 

Fener Alayı öncesi gençler, DJ Baran Zengin’in performansıyla büyük coşku yaşarken Fener Alayı sonrası da “Sahibinden” grubunun sevilen şarkılarıyla doyasıya eğlendi.

Hibya Haber Ajansı

reklam
reklam
reklam