Galaxy AI Anneler Günü fırsatı Kanyon'da! | Afyon Haber | Afyon Son Dakika Haberleri | Afyon Star HaberAfyon Haber | Afyon Son Dakika Haberleri | Afyon Star Haber

15 Mayıs 2024 - 02:19

Galaxy AI Anneler Günü fırsatı Kanyon'da!

reklam
Galaxy AI Anneler Günü fırsatı Kanyon'da!
Son Güncelleme :

10 Mayıs 2024 - 17:04

reklam

Galaxy AI özellikleriyle donatılan Galaxy S24, Galaxy S24 Plus ve Galaxy S24 Ultra akıllı telefonlarda Anneler Günü’ne özel cazip fırsatlar, Kanyon AVM’de tüketicileri bekliyor.

Samsung, Anneler Günü’nde hayata değer ve emek katan annelere layık, sıradışı özelliklere sahip akıllı telefon almak isteyen ve annelerini Galaxy AI dünyasıyla tanıştırmak isteyen tüketiciler için yalnızca Kanyon AVM’deki Galaxy AI Popup Store’da geçerli olacak, özel bir Galaxy S24 Serisi akıllı telefon kampanyası düzenliyor. Kampanya kapsamında, Galaxy AI’ın en yeni ve kullanıcı dostu yapay zeka destekli özellikleriyle donatılmış Galaxy S24, Galaxy S24 Plus ve Galaxy S24 Ultra akıllı telefonlarda hediye Duo Wireless Charger’a ek olarak aldıkları modele uyumlu bir adet hediye standlı silikon kılıf hediye fırsatı sunulacak. 

Kanyon AVM’deki Galaxy AI Popup Store’a özel Anneler Günü Kampanyası kapsamında Galaxy S24, Galaxy S24 Plus ya da Galaxy S24 Ultra akıllı telefonlardan birini alan tüketiciler, tavsiye edilen satış fiyatı 2199 TL olan Duo Wireless Charger ürününü hediye olarak alma fırsatını yakalayacak. Duo Wireless Charger hediyesine ek olarak tüketiciler, satın aldıkları Galaxy S24 modeline uyumlu, tavsiye edilen satış fiyatı 2149 TL olan Samsung Galaxy S24 Kordonlu ve Standlı Silikon Kılıf, Samsung Galaxy S24 Ultra Kordonlu ve Standlı Silikon Kılıf ya da Samsung Galaxy S24 Plus Kordonlu ve Standlı Silikon Kılıf ürünlerinden birini de ücretsiz olarak almaya hak kazanacak. 

Galaxy AI’ın kullanıcı dostu özellikleri konforlu ve üst düzey mobil deneyim sunuyor

Galaxy S24 Serisi akıllı telefonlarla mobilde yapay zeka çağını başlatan Samsung Electronics, Galaxy AI ile üretkenlik, web’de gezinme, fotoğraf ve video çekim ve düzenleme, iletişim gibi özelliklerle mobil kullanıcı deneyimini ileriye taşıyor. 

Örneğin Circle to Search gibi kullanıcı dostu AI özellikleriyle, Galaxy S24 Serisi akıllı telefonlar annelerin merak ettiği her konuda en pratik arama motoru yardımcısı olacak. Sosyal medyada dolaşırken gördükleri dekoratif bir vazoyu daire içine alarak kolayca aratabilecek ve evlerine şıklık katabilecek. Yapay zeka tabanlı Not Asistanı özelliği, anneleri elle not alma zahmetinden kurtaracak, aldıkları notları otomatik düzenleyerek iş yaşamında annelere zaman kazandıracak. Live Translate özelliği ise yurt dışı seyahatlerinde dil bariyerini aşmalarını ve gönül rahatlığıyla seyahat edebilmelerini sağlayacak. Yaratıcı Düzenleme, annelerin Galaxy S24 Serisi akıllı telefonlarının güçlü kamerasıyla aileleri ve arkadaşlarıyla en güzel anlarını en çarpıcı haliyle ölümsüzleştirdikten sonra kolayca ve diledikleri gibi düzenleyip sevdikleriyle paylaşabilmelerine yardımcı olacak. 

Galaxy S24 Serisi, kullanıcı dostu ve hayatı her alanda kolaylaştıran Galaxy AI özellikleriyle Anneler Günü’nde anneler için düşünülebilecek göz kamaştırıcı bir hediye seçeneği olacak. Yalnızca Kanyon AVM’deki Galaxy AI Popup Store’da geçerli olacak özel Galaxy S24 Serisi teklifleri, 10-12 Mayıs tarihleri arasında tüketicileri bekliyor. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

reklam
reklam
reklam