Hüdai Kaplıcaları Belediye bünyesinde hizmet verecek | Afyon Haber | Afyon Son Dakika Haberleri | Afyon Star HaberAfyon Haber | Afyon Son Dakika Haberleri | Afyon Star Haber

16 Mayıs 2024 - 14:52

Hüdai Kaplıcaları Belediye bünyesinde hizmet verecek

reklam
Hüdai Kaplıcaları Belediye bünyesinde hizmet verecek
Son Güncelleme :

26 Ekim 2022 - 10:52

reklam

Afyonkarahisar ili Sandıklı ilçesi Belediyesi bünyesine geçen büyük ve küçük otellerimizde bir dizi inceleme gezisi yapan Başkan Çöl burada yapılan çalışmaları yakından inceledi.

Termal tesisin büyük oteli ve küçük otelinde yapılan oda bakım, havuz, aqua park çalışmaları ile kür merkezinde yapılan onarım ve yenileme çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı burada açıklamalarda bulundu.

Başkan Dr. Mustafa Çöl açıklamalarında; “Otellerimizin kiralama süreleri biterek Sandıklı Belediyesi bünyesine katıldı. Bundan sonraki süreçte Sandıklı Belediyesi olarak kendimiz işletmesini yapacağız. Uygun fiyatlı, kaliteli bir hizmet anlayışıyla hemşerilerimize hizmet verecek olan otellerimiz için son dokunuşları yapıyoruz.

İnşallah en kısa zamanda misafirlerimizi kabul etmeye başlayacağız. Ben bu bağlamda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, yapılan iyileştirme çalışmaları ile otellerimizin eski günlerden daha çok rağbet göreceğine yürekten inanıyorum.” İfadelerine yer verdi.

reklam
reklam
reklam