“Iced Americano” adlı single dijital platformlardaki yerini aldı | Afyon Haber | Afyon Son Dakika Haberleri | Afyon Star HaberAfyon Haber | Afyon Son Dakika Haberleri | Afyon Star Haber

30 Nisan 2024 - 01:20

“Iced Americano” adlı single dijital platformlardaki yerini aldı

reklam
“Iced Americano” adlı single dijital platformlardaki yerini aldı
Son Güncelleme :

20 Haziran 2023 - 15:26

reklam

Afyonkarahisarlı ses mühendisi DJ Şensoy Yeni Şarkısı ile Elektronik Müzik Piyasasında girdi. Elektronik müzik tarzındaki “Iced Americano” adlı single dijital platformlardaki yerini aldı.

Yeni single’ı ile ilgili olaraka Ahmet Nuri Şensoy, son çalışması olan “Iced Americano” ile müzikseverlere enerji dolu bir deneyim sunacağını belirtti.

Şensoy, Iced Americano’nun, birleşen dinamik ritimler, hipnotik melodiler ve dikkat çekici kristalize ses örnekleriyle dolu olduğunu belirterek, şarkı ile elektronik müziğin sınırlarını zorladığını ve dinleyicileri dans etmeye ve hayal güçlerini keşfetmeye davet ettiğini ifade etti.

 

Ahmet Nuri Şensoy ve Iced Americano

 

Iced Americano, Ahmet Nuri Şensoy’un önceki çalışmalarından farklı bir tarza sahip. Yeni single, dinleyicilere elektronik müziğin heyecan verici evreninde farklı bir yolculuk sunuyor. Sanatçının uzun yıllardır keyif alarak içtiği, sıcak ve yoğun espresso ile soğuk buz kristallerinin ilişkisinin en güzel örneği olduğunu düşündüğü içeceği onurlandırmak üzere ürettiği parçanın dikkatlice düşünülmüş düzenlemesi ve üretimi, Ahmet Nuri Şensoy’un müzikal vizyonunu yansıtan bir eser olarak karşımıza çıkıyor.

Ahmet Nuri Şensoy, müzikal yolculuğuna olan bağlılığını ve yaratıcılığını her geçen gün daha da ileri taşıyor. Iced Americano,bu süreçteki bir sonraki adımını temsil ediyor ve sanatçının büyüleyici yeteneklerini ortaya koyuyor.

Iced Americano, NUNAX Music Production etiketiyle, 23 Haziran 2023 tarihinde tüm dijital platformlarda yayınlanacak. Ahmet Nuri Şensoy’un hayranları, yeni parçayı heyecanla bekliyor ve Iced Americano’nun büyük bir etki yaratacağına şüphe yok.

Müzik yapımcısı, bas gitarist, DJ, besteci, söz yazarı ve mühendis olan Ahmet Nuri Şensoy, mühendislik lisans eğitiminin ardından Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü Sanat ve Tasarım Ana Sanat Dalında Ses Tasarımı üzerine yüksek lisans yaptı. Geçmiş yıllarda bir çok sanatçıya sahnede bas gitarıyla eşlik etmiş olup, Ebrulimuharrem grubunda bas gitarist olarak yer almış ve 2 adet single çalışmasına katkıda bulunmuştur. Müzikolog ve Flüt Sanatçısı olan eşi Naz Şensoy ile birlikte kendi müzik çalışmalarına yoğunlaşan sanatçı, eserlerini eşi ile ortak kurdukları NUNAX Music Production label’ı üzerinden yayınlamaktadır.

 

reklam
reklam
reklam