Saadet Partili Karataş: “Afyonkarahisar Belediyesi Saadet’e kavuşacak!” | Afyon Haber | Afyon Son Dakika Haberleri | Afyon Star HaberAfyon Haber | Afyon Son Dakika Haberleri | Afyon Star Haber

27 Nisan 2024 - 02:00

Saadet Partili Karataş: “Afyonkarahisar Belediyesi Saadet’e kavuşacak!”

reklam
Saadet Partili Karataş: “Afyonkarahisar Belediyesi Saadet’e kavuşacak!”
Son Güncelleme :

13 Kasım 2023 - 15:07

reklam

Toplantıda İl Başkanı Beytullah Karataş, önemli bir seçime doğru gidildiğini ifade ederek Saadet Partililerin omuzlarındaki sorumluluğun daha da arttığına değinerek “Saadet Partisi olarak 31 Mayıs tarihinden itibaren tüm ilçelerde yerel seçim hazırlıklarımıza yaptığımız ilçe ve belde ziyaretleriyle devam ediyoruz. Gittiğimiz ilçelerde ve beldelerde görüyoruz ki vatandaşlarımız en küçük belediye hizmetlerine dahi ulaşmakta zorlanıyorlar. Maalesef gördükki; makam odalarından dışarı çıkmaktan imtina eden, mesai mefhumuyla çalışıp mesai saatleri dışında vatandaşın sorunlarını dinlemekten aciz, seçildiği günden bu yana protokol ziyaretleri dışında bir çalışma yapmayan belediye başkanları var. Belediye makamlarının hizmet aracı olduğuna inanıyoruz bu sebeple tüm hemşehrilerimizi verdiği oyun hesabını sormaya davet ediyoruz.” dedi.

“Hizmetler eziyete dönüşüyor!”

Afyonkarahisar Belediyesi başta olmak üzere neredeyse tüm belediyelerde verilen vaatlerin zamanında yapılmamasından kaynaklı seçime son 1 yıl kala bu sözlerin tutulmaya çalışıldığına dikkat çeken Karataş şunları ifade etti:

“Afyonkarahisar Belediyesi neredeyse 20 yıldır Ak Parti iktidarının elinde. Yapılan elbette güzel hizmetler var teşekkür ediyoruz ancak bu 20 yılda her gelen Belediye Başkanı’nın neredeyse bir öncekinin eserlerini inkar edercesine, sanki sıfırdan başlıyormuşçasına bir planlama içerisine girmesi şehrimize yapılan en büyük kötülüklerin başında geliyor. Hizmet edeceğim derken maalesef vatandaşlarımız için her dönem bu sözde hizmetler çileye dönüşüyor.”

“Afyonkarahisar Belediyesi Saadet’e kavuşacak!”

Saadet Partisi olarak Afyonkarahisar Belediye Başkan Adaylığı için istişarelerin devam ettiğini ifade eden Karataş “21. Yüzyılda belediyecilik artık yol ve kaldırım yapmaktan, çöp toplamaktan çok daha fazlasıdır. Artık belediye başkanları ve meclis üyeleri, bulunduğu şehrin ekonomisini, gıdasını, sağlığını, eğitimini, manevi ortamını, kısaca hayata dair ne varsa hepsini dert etmelidir, bunlarla ilgili proje geliştirmelidir. Belediye başkanı öncüdür, şehrin potansiyelini harekete geçirecek, gerekli yatırımları alacak ve şehri yarınlara taşıyacak kişidir. İşte biz bu bilinçle yola çıkarak, Afyon’umuzun sahip olduğu imkanları ve fırsatları kullanarak, şehrimizi ileriye taşıyacak, her açıdan geliştirecek bir vizyon ile adaylarımızı belirleyeceğiz!” diye konuştu.

20.Dönem Afyonkarahisar Milletvekili Osman Hazer ise şunları söyledi:

“Milli Görüşün belediyecilik anlayışı 1994 yılında tüm ülke genelinde etkili olmuş ve insanımızın 94 ruhu diye adlandırmış olduğu bu dönemde seçilen kadrolar, çalmayan ve çaldırmayan, bir işi yaparken çevresinin değil halkın menfaatini gözeten yönetim anlayışını benimsemiş, toplumun her kesimine hizmet götürmüştür. Halkımızın beklediği bu belediyecilik ruhu yalnızca Saadet Partimizin kadrolarında ve Politikalarında mevcuttur.”

Hibya Haber Ajansı

reklam
reklam
reklam