Sandıklı Belediyesinden çevre koruma müdürlüğüne ziyaret | Afyon Haber | Afyon Son Dakika Haberleri | Afyon Star HaberAfyon Haber | Afyon Son Dakika Haberleri | Afyon Star Haber

16 Mayıs 2024 - 17:05

Sandıklı Belediyesinden çevre koruma müdürlüğüne ziyaret

reklam
Sandıklı Belediyesinden çevre koruma müdürlüğüne ziyaret
Son Güncelleme :

17 Eylül 2022 - 17:06

reklam

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Öztopbaş, Sandıklı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünün yemek davetine katılarak kendileriyle bir araya geldiler.

Sandıklı Belediyesi su arıtma tesisinde yapılan organizasyona katılan Başkan Dr. Mustafa Çöl, kendileriyle öğle yemeği yiyerek akabinde karşılıklı fikir alış verişinde bulunarak, değerlendirmeler yaptılar.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünün yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, gece-gündüz demeden mesai kavramı gözetmeksiniz yaptıkları başarı çalışmalardan dolayı kendilerine tek tek teşekkür ederek, bir hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü personelleri kendilerine göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’e teşekkür ederek, ziyaretleri sebebiyle duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

reklam
reklam
reklam