Sandıklı İlçe Kaymakamına Veda Yemeği | Afyon Haber | Afyon Son Dakika Haberleri | Afyon Star HaberAfyon Haber | Afyon Son Dakika Haberleri | Afyon Star Haber

16 Mayıs 2024 - 14:49

Sandıklı İlçe Kaymakamına Veda Yemeği

reklam
Sandıklı İlçe Kaymakamına Veda Yemeği
Son Güncelleme :

24 Ağustos 2022 - 12:43

reklam

Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesinin Resmi gazetede yayımlanmasıyla Sandıklı ilçesinde görev yapan Kaymakam Eflatun Can Tortop Konya ilimize bağlı Selçuklu ilçesine atandı.

Kaymakam Eflatun Can Tortop Sandıklıdan ayrılmadan önce kendisine Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl tarafından bir veda yemeği düzenlendi. Hüdai Kaplıcalarında düzenlenen yemeğe mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri katılarak kendilerine veda ettiler.

Veda yemeğinde bir konuşma yapan Kaymakam Eflatun Can Tortop; Sandıklı ilçesinin kendisi ve ailesi için adeta ikinci memleketi olduğunu, aslen Ispartalı olduğu için bu coğrafyanın insanları ile iyi ilişkiler kurduklarını, Sandıklı’da görev yaptığı süre boyunca istemeden kırdığı insanlar varsa onlardan helallik istediğini belirterek, başta Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl olmak üzere mesai harcadığı herkese ayrı ayrı teşekkür ettiğini belirtti.

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl burada yaptığı açıklamada; Kaymakamımız Eflatun Can Tortop’un ilçemizde yaptığı başarılı çalışmaları, yeni görev yeri olan Konya Selçuklu ilçemizde de devam edeceğine canı gönülden inanıyor, kendisiyle dört yıl boyunca uyum içerisinde çalışarak ilçemize sayısız hizmetlerde bulunmaktan kendimi şanslı hissediyor, yeni görevinin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. İfadelerine yer verdi.

Yemeğin sonunda Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl ve Ak Parti İlçe Başkanı Osman Işık Eflatun Can Tortop’a hediye takdiminde bulunarak, topluca bir hatıra fotoğrafı çektirdiler.

reklam
reklam
reklam