Sandıklıda 5 noktaya ücretsiz internet hizmeti başladı | Afyon Haber | Afyon Son Dakika Haberleri | Afyon Star HaberAfyon Haber | Afyon Son Dakika Haberleri | Afyon Star Haber

16 Mayıs 2024 - 14:55

Sandıklıda 5 noktaya ücretsiz internet hizmeti başladı

reklam
Sandıklıda 5 noktaya ücretsiz  internet hizmeti başladı
Son Güncelleme :

14 Eylül 2022 - 10:12

reklam

Sandıklı ilçesinde vatandaşların yoğun olarak vakit geçirdikleri 5 farklı alana “Ücretsiz Wifi İnternet” noktaları kurularak, vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, göreve geldikleri süreden bugüne kadar teknolojinin imkânlarından faydalandıklarını ,internet hizmetimizin daha geniş alanlara ulaşması için; Sandıklı Belediyesi 15 Temmuz Demokrasi Meydanı, Cumhuriyet Park, Konak Park, Kent Park ve Hüdai Kaplıcaları Meydan’da bulunduğunu belirterek, ilerleyen zamanlarda bu sayıyı artırabileceklerini ifade etti.

Başkan Dr. Mustafa Çöl yaptığı açıklamada; “Günümüzün olmazsa olmazı olan internet, hayatımızın her alanında bizlere ciddi katkı sağlamaktadır. Sağlık, eğitim, öğretim, resmi işlemler, spor ve benzeri bir sürü alanda bütün dünya bu nimetten faydalanmaktadır.

Bizlerde bu bağlamda vatandaşlarımızın bu hizmetlere ücretsiz ulaşması, dünyadaki ve ülkemizdeki gelişmeleri anında takip etmeleri, hızlı ve güvenli bir şekilde internette dolaşmaları için bu uygulamayı hayata geçirdik. Şimdilik 5 farklı alanda hemşehrilerimize hizmet verecek olan ücretsiz internet hizmetimiz, Sandıklımıza hayırlı ve uğurlu olsun.” İfadelerine yer verdi.

Ücretsiz WİFİ hizmetine bağlanmak için: Sandıklı Belediyesi ücretsiz WİFİ ağına bağlanıp, sonra sizden istenen cep telefonu numaranızı girdikten sonra gelen şifreyi karşılama ekranına yazarak bedava internet hizmeti almaya başlıyorsunuz .

reklam
reklam
reklam