SMA hastası Azra için destek kampanyası | Afyon Haber | Afyon Son Dakika Haberleri | Afyon Star HaberAfyon Haber | Afyon Son Dakika Haberleri | Afyon Star Haber

16 Mayıs 2024 - 16:28

SMA hastası Azra için destek kampanyası

reklam
SMA hastası Azra için destek kampanyası
Son Güncelleme :

16 Ağustos 2022 - 9:54

reklam

SMA Hastası AZRA’YA DR. MUSTAFA ÇÖL’DEN DESTEK

Afyonkarahisar Sandıklı ilçesinde 22 aylık SMA hastası Minik kızımız Azra için, Babası Hakan Güngör tarafından Valilik izniyle başlatılan yardım kampanyasının ilk gününde, Belediye binası önünde bulunan 15 Temmuz Demokrasi Meydanındaki standını, Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl ziyaret ederek aileye desteklerini ilettiler.

Minik kızımız Azra’nın bu hastalıktan kurtulup yaşantısını kaybetmemesi için başlatılan yardım kampanyasına maddi manevi, ellerinde ne geliyorsa destek vereceklerini ifade eden Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, inşallah istenilen para en kısa zamanda toplanarak kızımızın sağlığına kavuşmasını temenni ettiler.

Baba Hakan Güngör, “Sandıklı ilçesinin hayırsever hemşerilerimizden destek bekliyorum; kızımı kurtarmak için Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl ’den destek istedim, sağ olsun bu konuda kendisinden her türlü desteği görüyoruz, bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim “dedi

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, “Azra için sosyal medyada yapılan yardım kampanyasını gördüm, çok dikkatimi çekti, inşallah yardım severlerin desteğiyle bu paranın toplanacağına inanıyorum” dedi.

reklam
reklam
reklam