Taksimdeki Bombalı Eylem BİR MİLLİ GÜVENLİK SORUNU’dur | Afyon Haber | Afyon Son Dakika Haberleri | Afyon Star HaberAfyon Haber | Afyon Son Dakika Haberleri | Afyon Star Haber

17 Mayıs 2024 - 08:24

Taksimdeki Bombalı Eylem BİR MİLLİ GÜVENLİK SORUNU’dur

reklam
Taksimdeki Bombalı Eylem BİR MİLLİ GÜVENLİK SORUNU’dur
Son Güncelleme :

14 Kasım 2022 - 17:25

reklam

13/11/2022 Tarihinde İstanbul ile Taksim ilçesi İstiklal caddesinde meydana gelen menfur bombalı eylem sonrasında Zafer Partisi Afyonkarahisar il başkanım Mevlüt Tekdemir, bir basın açıklaması yaparak ülkemizde sığınmacı sorununun geldiği boyuta dikkat çekti.

İl başkanı Tekdemir yaptığı basın açıklamasında ”13 Kasım 2023 tarihinde, İstanbul Taksim’de meydana gelen vahim ve hain saldırıda ölen 6 canımız için yüce Allah’tan rahmet ve yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Bugün emniyet birimlerimden aldığımız bilgilerde hain saldırı yapan şahsın PKK terör örgütüyle bağlı, Suriye uyruklu AHLAM  ALBASİR isimli bir kadın olduğunu öğrendik.

Failin yakalanması bizi mutlu etse de ölen vatandaşlarımızı            geri getirmeyeceğini biliyoruz.

Bizler ZAFER PARTİSİ olarak aylardır ülkeye kontrolsüz bir şekilde 13 milyon sığınmacının girdiğini, bunların içinde silahlı eğitim alan binlercesinin olduğunu, bunun artık BİR MİLLİ GÜVENLİK SORUNU olduğunu ve artık hükümet tarafından engellenmesi ve halkımızın da bu vahim durumun farkına varması için çığlık atarken, dünkü saldırı maalesef gösterdi ki; biz haklıymışız.

“Zafer partisinin sığınmacılardan başka konusu yok mu?” diye bize serzenişte bulunanlara; bizlerin 12 yıllık kalkınma planlarının, eğitim, sağlık, tarım hayvancılık ve teknolojik atılımlar için hazır olduğumuzu söylüyoruz. ANCAK içimizdeki artık milli güvenlik sorununa, 3 üncü evre kanser tümörüne dönen bu sığınmacı konusu çözülmeden yapılacak hiçbir şeyin ehemmiyetinin olmadığı inancıyla bu ikazlarımıza devam edeceğiz.

İktidar ülkenin en işlek caddesini koruyamazken yarın bu saldırıların Afyon’da olmayacağınıa kim nasıl verebilir. Değerli hemşerilerim, bizler ırkçı değiliz ancak bu konu Ensar-Muhacir kandırmacasının önüne geçmiştir.

Helalleşmeyeceğiz, Hesap Soracağız

Bizler iktidar ve muhalefet partileri gibi usuleten bu saldırıları kınayıp lanetlemiyoruz. Bizler Helalleşmeyeceğiz, Hesap Soracağız diyoruz. Kimse merak etmesin ki: Ülkeyi bu kaosa sürükleyenlerden, sınırları yol geçen hanına döndürenlerden, halkı fakirleştirip, can güvenliğimizi yok edenlerden iktidar olduğumuzda hesap soracağız .

Terörün kökünü biz kazıyacağız.

Türkiye’yi bir Ortadoğu ülkesine dönüştürmemek için yola çıkan ve bir Kuvay-İ Milliye hareketi olan Zafer Partisi’ne bütün aklı selim herkesin artık katılmasını talep ediyoruz.

Ak Partiye oy veren kıymetli hemşerilerimizin de; Ülkedeki sınırları kontrol ederek, ta İstanbul’a kadar gelip, ev tutup, ortalığı kan gölüne çeviren teröristleri engellemesi gereken Sayın İçişleri Bakanı o sırada Suriye’de yeni ev açılışı yaparken, “ Ben hayatımda hiç milli güvenlik belgesi okumadan iç işleri bakanı oldum.” derken, ülkenin güvenliği konusunda ileride vahim olaylar olmaması için daha dikkatli yöneticiler seçmeleri için dikkatini çekmek istiyoruz.” dedi

reklam
reklam
reklam