TİBFED Genel Başkanı Şenol Şen’den Cumhuriyetin 100. yılı mesajı | Afyon Haber | Afyon Son Dakika Haberleri | Afyon Star HaberAfyon Haber | Afyon Son Dakika Haberleri | Afyon Star Haber

27 Nisan 2024 - 01:59

TİBFED Genel Başkanı Şenol Şen’den Cumhuriyetin 100. yılı mesajı

reklam
TİBFED Genel Başkanı Şenol Şen’den Cumhuriyetin 100. yılı mesajı
Son Güncelleme :

28 Ekim 2023 - 12:23

23 views
reklam

İletişim ve Bilişim Federasyonu Genel Başkanı Şenol Şen, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yayınlandığı kutlama mesajında Türkiye Cumhuriyeti’nin, kuruluşundan buyana dil, din, ırk, mezhep, inanç ve cinsiyet farkı gözetmeden, insanın özgürce ve kardeşçe yaşayabileceği demokratik bir sistemi hayata geçirmeye çalıştığını söyledi.

“TİBFED Cumhuriyetin kazanıldığı topraklarda kuruldu”

Cumhuriyet yolculuğunun 1919’da Samsun’da yakılan meşale ile başladığını kaydeden Genel Başkan Şen, “Dünyada emsali görülmemiş bağımsızlık mücadelemizin Cumhuriyet yolculuğu 1919’da Samsun’da yakılan meşale ile, 101 yıl önce aynı İletişim ve Bilişim Federasyonu (TİBFED) gibi Afyonkarahisar ili Kocatepe’de başlayan Büyük Taarruz ile, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde egemenliği kayıt şartsız milletimize teslim etti. O günden bugüne bağımsızlık mücadelesinde canı pahasına yer alanların çocukları, torunları, mirasçıları olarak ülkemize karşı hıyanet içinde olanlara karşı her zaman mücadele içerisinde olduk. Bu mücadele her durumda her şekilde, içerisinde bulunduğumuz vaziyeti gözetmeksizin tüm kararlılığımız ile devam edecek. Federasyon olarak Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fikirleri, Cumhuriyetimizin ilkeleri ve kazanımları doğrultusunda her daim ilerleyerek hem ülkemizin hem halkımızın hem de  temsil ettiğimiz sektörümüzün  çıkarlarını korumaya devam edeceğiz. GSM sektörümüzü kendi çatısı altında toplayan federasyonun ailesinin bir evladı olarak bu önemli sorumluluğu taşımak benim için çok daha büyük gurur sebebidir.” ifadelerini kullandı.

“Cumhuriyet sevdalılarına selam olsun”

“Kendi çıkarlarını değil, Cumhuriyetimizin, ülkemizin ve halkımızın çıkarları için mücadele eden Cumhuriyet sevdalılarına selam olsun.” diyen Şen, Mevzu bahis Cumhuriyet olduğunda yaşı kaç diye bakmadan her daim kendisini Ata’mızın gençliğe emanet ettiği Cumhuriyetimizin bir savunucu olarak hissedenler ile aynı mücadelede yer almaktan gurur ve şeref duyuyorum. Kendi çıkarlarını değil, Cumhuriyetimizin, ülkemizin ve halkımızın çıkarları için mücadele eden nice milyonlarca insan ile beraber hep birlikte yol yürüdüğümüzü bildiğim Cumhuriyet sevdalılarına selam olsun.” şeklinde konuştu.

“Sektörümüzün hak ve menfaatlerini korumak için canla başla her koşulda görev başındayız”

Şen mesajının devamında şunları söyledi:

“Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında vatanımızın bütünlüğü ve milletimizin bağımsızlığını korumak için canla başla her koşulda nasıl ki görev başındaysak, sektörümüzün hak ve menfaatlerini korumak için İletişim ve Bilişim Federasyonu (TİBFED) olarak da ekipçe  canla başla her koşulda görev başındayız . İşte bu onurlu mücadeleyi Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve aziz şehitlerimizin açtığı yolda, kendi varlığını milletimizin varlığının önünde tutanlara karşı damarlarımızdaki o asil kandan aldığımız cesaretle sürdürüyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında başta ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimiz olmak üzere nesilden nesile koruyacağımız bu değerli mirası bizlere bırakan Cumhuriyetimizin tüm kahramanlarına şükranlarımı sunuyorum. Bu duygu ve inançla 100. Yılını kutladığımız Cumhuriyetin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Terörle mücadele de şehit olan kahramanlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı iletiyorum.”

Hibya Haber Ajansı

reklam
reklam
reklam