Tuzla’da ücretsiz uygulamalı fotoğrafçılık atölyesi başladı | Afyon Haber | Afyon Son Dakika Haberleri | Afyon Star HaberAfyon Haber | Afyon Son Dakika Haberleri | Afyon Star Haber

27 Nisan 2024 - 02:01

Tuzla’da ücretsiz uygulamalı fotoğrafçılık atölyesi başladı

reklam
Tuzla’da ücretsiz uygulamalı fotoğrafçılık atölyesi başladı
Son Güncelleme :

24 Ekim 2022 - 11:36

reklam

Tuzla Belediyesi tarafından fotoğraf sanatını öğrenmek isteyen Tuzlalılar için ücretsiz ‘Uygulamalı Fotoğrafçılık Atölyesi’ derslerine başlandı. Katılımcılar, Fotoğraf Sanatçısı Bahadır Emre Bozkurtlar tarafından 1 saatlik teorik katılarak her hafta farklı bir tarihi ilçeyi fotoğraflıyorlar.

Tuzla Belediyesi tarafından fotoğraf sanatını öğrenmek isteyen Tuzlalılar için ücretsiz ‘Uygulamalı Fotoğrafçılık Atölyesi’ derslerine başlandı. Kursa katılan Tuzlalı vatandaşlar, önce Fotoğraf Sanatçısı Bahadır Emre Bozkurtlar tarafından 1 saatlik teorik derse katılıyorlar. Kursiyerler, teorik dersin ardından fotoğraf makineleri ile her hafta farklı bir tarihi ilçeyi fotoğraflıyorlar. Proje kapsamında Uygulamalı Fotoğrafçılık Atölyesi’nin ilk durağı Tuzla’nın tarihi sokakları oldu. Yılsonunda kursiyerlerin çektiği en iyi fotoğraflar Tuzla Belediyesi Rumeli Kültür Merkezi’nde sanatseverler için sergileniyor.

Hibya Haber Ajansı

reklam
reklam
reklam