VEYSEL ÇELİK, AKDENİZ BÖLGESİ 1. BÖLGE BAŞKANI OLDU | Afyon Haber | Afyon Son Dakika Haberleri | Afyon Star HaberAfyon Haber | Afyon Son Dakika Haberleri | Afyon Star Haber

11 Mayıs 2024 - 07:25

VEYSEL ÇELİK, AKDENİZ BÖLGESİ 1. BÖLGE BAŞKANI OLDU

reklam
VEYSEL ÇELİK, AKDENİZ BÖLGESİ 1. BÖLGE BAŞKANI OLDU
Son Güncelleme :

17 Haziran 2023 - 13:02

58 views
reklam

Türkiye’de GSM sektörünün ilklerinden olan İLETİŞİM VE BİLİŞİM FEDERASYON’u  teşkilat yapısına sektörce bilinen, sevilen ve sayılan simaları katmaya devam ediyor.

İLETİŞİM VE BİLİŞİM FEDERASYONU (TİBFED)  Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan vekili Barış YILDIZ ve Mersin Toroslar ilçe başkanı Savum Kaya’nın yaptığı saha çalışmaları kapsamında, Mersin Cep Telefoncular ve İş Adamları Derneği ( METİAD) Başkanı Veysel ÇELİK’i  ve Renk iletişim işletme sahibi Cumaali Mermer ziyaret ederek TİBFED hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Ziyarette iletişim ve bilişim sektörüne ait sorunlar ve çözüm öneriler konusunda karşılıklı çözüm önerileri üzerinde çalışmalar yaptılar.

Başkan ÇELİK Türkiye’de  Gsm sektörü için  bir ilk olan TİBFED’in kurulmasından gurur duyduklarını ve federasyonun  başarılı olması için  sonuna kadar destek vereceklerini dile getirerek , başkanı olduğu METİAD’ın İLETİŞİM VE BİLİŞİM FEDERASYONUNA katılması için gerekli işlemleri en kısa sürede başlatacağını söyledi.

Yapılan istişareler sonuna söz alan Genel Başkan vekili YILDIZ, Ziyaretlerin çok olumlu geçtiğini Başkan Çelik ve derneğinin federasyona katılmasının TİBFED için onur vereceği olduğunu, METİAD Başkanı Veysel  ÇELİK’in  Federasyonda aktif görev alacağından duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  Sayın ÇELİK’in İLETİŞİM VE BİLİŞİM FEDARASYONU   Akdeniz 1. Bölge Başkanlığına atamasının yapıldığını duyurdu

reklam
reklam
reklam