BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL AFYONKARAHİSAR VALİMİZ İLE BİR ARAYA GELDİ | Afyon Haber | Afyon Son Dakika Haberleri | Afyon Star HaberAfyon Haber | Afyon Son Dakika Haberleri | Afyon Star Haber

26 Nisan 2024 - 09:01

BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL AFYONKARAHİSAR VALİMİZ İLE BİR ARAYA GELDİ

reklam
BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL AFYONKARAHİSAR VALİMİZ İLE BİR ARAYA GELDİ
Son Güncelleme :

05 Haziran 2023 - 19:43

reklam
Sandıklı Belediye Başkanı Dr. MUSTAFA ÇÖL, Afyonkarahisar Valisi Sayın Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı hanımefendiyi makamında ziyaret ederek, karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.
Jeotermal alanında Afyonkarahisar ‘da ve Sandıklı ilçesinde yapılacak olan çalışmaların ele alındığı toplantıdan duyduğu memnuniyeti ifade eden Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, Afyonkarahisar Valisi Sayın Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’na ev sahipliği için teşekkür ederek, kendilerine yaptıkları desteklerden dolayı şükranlarını sunduğunu dile getirdi.
Afyonkarahisar Valisi Sayın Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl ile verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini, Jeotermal temalı bir istişare olduğunu ifade ederek, Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’e bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.
reklam
reklam
reklam